octombrie 14, 2006

Ilie Cioara


A fost vreodata omenirea vaduvita de indrumatori de inalta spiritualitate?
Desigur ca nu.Sa amintim doar pe Buddha si Isus. Acesti traitori ai Adevarului Absolut nu si-au scris viata si experimentul Adevarului, ci altii. Invatatura nu a fost transmisa de veritabilii traitori ai Adevarului Absulut, ci de niste simpli stiutori sau cunoscatori. Urmasii lui Buddha si Isus au falsificat intelegerea Adevarului. Invatatura lor a devenit o simpla cunoastere intelectuala, care uneste pe credinciosi in comuniuni.

Sa amintim un alt traitor, Krishnamurti. El a desfasurat o intensa activitate de peste cinci decenii, a fost ascultat de un numar imens de oameni, a fixat in scris trairea Adevarului. Dupa trecerea in lumea de dincolo a acestui mare traitor, numarul adeptilor, sustinatorilor a scazut si cei mai apropiati discipoli se comporta exact pe dos decat au fost sfatuiti si indrumati. La intalniri, in numele maestrului, fiecare isi da cu parerea asupra mesajului. Daca urmasii lui Buddha si Isus au falsificat intelegerea adevarului, fiindca nu au intalnit nimic scris de mana celor doi traitori, in cazul lui Krishnamurti, lipseste aceasta justificare.

Un traitor al Adevarului nu va poate duce niciodata la suprema realizare. El va indica doar directia in care sa priviti, in vederea descoperirii misteriosului Adevar. Munca personala, descoperirea, meritul va apartin in intregime. Atunci veti vorbi cu autoritate si afirmatiile nu vor diferi cu nimic de cele ale altor traitori ai Sublimului Adevar.

Aici, va prezemtam un alt mare traitor al Adevarului Absolut, ILIE CIOARA, nascut la 4 ianuarie 1916 in comuna Vartop-Dolj si trecut in lumea de dincolo la 28 noiembrie 2004. Din august 1971 cand a avut loc Iluminarea sau Eliberarea de conditionarea sa umana a vorbit si a fixat in scris propria experienta - in vers si proza - legata de inceputul si aprofundarea Cunoasterii de sine, intru-un numar de 16 lucrari, aparute la diferite edituri. Dorim sa prezentam esenta atat de cuprinzatoare din fiecare lucrare revelata. Mentionam ca nu folosim decat cuvintele autorului.

Mai multe informatii se pot obtine accesand adresa de e-mail din sectiunea profile.